Tipus d’immoble Torre de luxe
Superfície 223 m2 amb jardí de 708 m2,
Localització Palau-solità i plegamans
Preu 750.000

Descripció:

L’habitatge consta d’un sistema de “domòtica” amb control de temperatura interior, tant a l’estiu com a l’hivern.

La planta baixa de l’habitatge està composta d’un distribuïdor d’entrada que dona pas a la planta i té comunicació amb el garatge, que disposa de porta anti foc. El garatge té capacitat per a dos cotxes de mida gran, a més, reuneix tot el sistema de control de la domòtica, el sistema de refrigeració i el sistema de control de vigilància.

A continuació, hi trobem 2 habitacions, 1 de matrimoni i 1 doble, acompanyat d’ 1 bany complet amb plat de dutxa. L’habitació doble permet la sortida directa al porxo del jardí. Tot seguit, disposa d’una sala de biblioteca, en un espai obert amb sortida directa al jardí.

Compta amb un saló-menjador ampli amb sostre alt i cuina oberta americana, composta d’electrodomèstic d’última generació. La campana extractora està encastada en el sostre, també, té una placa de cocció electrònica de la marca siemens de mides especials. Al cantó de la cuina té 1 habitació amplia que fa la funció de bugaderia i rebost, amb sortida directa al jardí.

 

Les plantes estan connectades per una escala clàssica de fusta que dona accés a la planta superior i disposa de vistes panoràmiques del saló-menjador i la barra de cuina.

La 1ª planta està formada per dues habitacions, la primera d’elles una suite amb vestidor i bany complet, banyera i plat de dutxa amb mampares de vidre. La suite té accés a una sortida al solàrium construït amb fusta. Al davant de la suite hi trobem 1 bany complet amb plat de dutxa i terres hidràulics.  A continuació, hi ha una àmplia habitació individual amb armaris encastats.

A la terrassa hi ha un espai destinat a la possible instal·lació de plaques solars, aproximadament 40m2. La casa orientada als quatre vents ofereix unes magnifiques vistes des de qualsevol finestra.

El jardí disposa d’una piscina d’aigua salada amb forma rectangular, incorporada amb llums i un sistema de depuració automàtica d’última generació, també hi ha incorporat una zona de dutxa. Tot seguit, hi trobem una barbacoa tipus argentina construïda d’obra amb pica d’aigua incorporada. El jardí compta amb gespa artificial i camins de llosa de pedra natural polida que dona accés al porxo de fusta amb una terrassa de làmines de fusta tractada.

La domòtica és el sistema incorporat en aquest xalet, té el control de tot el sistema de refrigeració, així com el de temperatura ambiental i ajust de la humitat interior.  També té el control de sistema de seguretat (detectors de fum, vigilància, portes exteriors i del garatge), integrat en el sistema de telefonia mòbil repartit en diversos punts de l’habitatge, a més, hi ha mòduls per controlar i ajustar manualment el sistema de domòtica.

En compliment de la llei 3/2917 del 13 de febrer de 2018 del Codi Civil de Catalunya, s’informa al client que les despeses notarials, registrals i Impostos que li siguin d’aplicació (ITP o IVA + AJD) i altres despeses inherents a la compra-venda no estan inclosos en el preu, excepte la plusválua que és a càrrec de la propietat. El mobiliari que apareix en les imatges no estan inclosos en la venda.

Per a més informació, posa’t en contacte amb el nostre agent comercial Alfred Chiva, 30 anys d’experiència al territori del Vallès Oriental. Som la immobiliària exclusiva del Vallès oriental.
Contacta’ns per descobrir totes les oportunitats de la zona.