Tipus d’immoble local oficina
Superfície 405 m2
Localització st. gervasi en Putget – Farró Barcelona
Preu 595.000

Descripció:

La planta baixa d’aquesta oficina et rebrà amb una àmplia sala polivalent que es pot adaptar segons les teves necessitats. Davant de l’entrada, trobaràs un despatx per dur a terme diverses accions de manera privada. La sala compta amb lavabos, un d’ells inclou una unitat dissenyada específicament per a persones amb discapacitat.

A continuació, hi ha tres despatxos separats, la qual cosa permet la privacitat necessària per a dur a terme diverses reunions. Tot seguit, trobem una sala de reunions addicional amb cuina integrada. Seguidament, hi ha una sala ITE tècnica que brinda un espai dedicat per als equips informàtics i les instal·lacions tècniques. La planta baixa es comunica amb la planta inferior a través d’una escala que brinda una connexió fluida entre els dos nivells.

 

 

En termes de comoditat i clima, l’oficina compta amb sistemes d’aire condicionat i bomba de calor, la qual cosa garanteix un ambient agradable durant tot l’any. A més, els sistemes són independents i tenen renovació d’aire centralitzat, la qual cosa contribueix a mantenir un entorn saludable i còmode per a tots els ocupants.

La planta inferior presenta tres despatxos addicionals, perfectes per a reunions privades o àrees de treball individual. A més, hi ha una sala de reunions àmplia, equipada amb un projector. La porta de la sala destaca per un separador mòbil de doble envidrat.

Al costat de les escales, a la planta inferior, hi trobaràs una sala d’espera i un lavabo individual. Els despatxos estan separats amb mampares de vidre i alumini, per proporcionar privacitat visual i sensació d’amplitud i lluminositat en tot l’espai. Perfecte per grans grups empreserials.

L’oficina ofereix un disseny flexible i funcional en dues plantes. Amb nombrosos despatxos, sales de reunions, sala polivalent, banys adaptats, cuina integrada i altres característiques, que s’adapten a les necessitats de qualsevol interessat. A més, té sistemes d’aire condicionat, calefacció, renovació d’aire i una acurada atenció als detalls en el seu disseny.
El sòl està revestit amb gres, un material durador i fàcil de mantenir. Un sostre fals industrial, compost per plaques de polipropilè insonoritzat. Aquest local es troba en condicions ideals per consultes mèdiques i professionals varis.

En compliment de la llei 3/2917 del 13 de febrer de 2018 del Codi Civil de Catalunya, s’informa al client que les despeses notarials, registrals i Impostos que li siguin d’aplicació (ITP o IVA + AJD) i altres despeses inherents a la compra-venda no estan inclosos en el preu, excepte la plusválua que és a càrrec de la propietat. El mobiliari que apareix en les imatges no estan inclosos en la venda.
Per a més informació, posa’t en contacte amb el nostre agent immobiliari que segurament us donarà alternatives per la compra d’aquest magnific Local.

Per a més informació, posa’t en contacte amb el nostre agent comercial Alfred Chiva, 30 anys d’experiència al territori del Vallès Oriental. Som la immobiliària exclusiva del Vallès oriental.
Contacta’ns per descobrir totes les oportunitats de la zona.