Próximamente entra en vigor la nueva Ley de Bienestar Animal. 

El pròxim dia 29 de setembre de 2023, amb l’entrada en vigor de la Llei 7/2023, de 28 de març, de protecció dels drets i el benestar dels animals, entrarà en vigor l’obligatorietat per a les forquilles de gossos de qualsevol raça de contractar i mantenir en vigor durant tota la vida de l’animal una assegurança de responsabilitat civil per danys a tercers, que inclogui en la seva cobertura a les persones responsables de l’animal sota pena de ser sancionat amb multes de 500 a 10.000 euros. Pots consultar el text de la llei original aquí.

El benestar animal, tant de les mascotes com dels animals exòtics, és una preocupació creixent a Espanya, de manera que l’impuls de la nova Llei de Benestar Animal; Iniciatives com a Amigos del perro, Defensa Felina o APAG són exemples clars de la conscienciació social i governamental de regular adequadament les condicions de tinença del millor amic de l’home.

Les pòlisses d’assegurança de responsabilitat civil seran obligatòries, a partir del 29/09/2023 per a forquilles de gossos de qualsevol raça. Ha de tenir una assegurança de responsabilitat civil si tens una mascota canina.

Ens posem a la seva sencera disposició per si precisen més informació a través del formulari de contacte o el telèfon [+34 93 860 02 69] sobre la nova Llei de benestar animal o sobre la contractació d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil.

Consultar